top of page

Mit mondanak rólam az ügyfeleim...

Évi: 

"Kriszti színelemzésén döbbentem rá a bennem rejlő sokszínűségre - mint kint, úgy bent is. A könnyed kendőzés során nem csak a típusomhoz illő palettát találtuk meg, hanem a belső világom kivetülése kapcsán is felismerésekkel gazdagodtam. Az pedig, hogy meglévő ruhatáramból vásárlás nélkül is további szetteket állított össze, hihetetlen szemfülességre és kreativitásra vall. Folyt. köv! Köszönöm!"

FLY styling_színtanácsadás
FLY styling_színtanácsadás

Szilvi: 

"Nagyon köszönöm Neked! Igazán izgalmas volt, és nem utolsó sorban nagyon jól éreztem magam. Jó volt tudni, hogy rád bízhatom magam..."

Bea: 

"Nemrég színtanácsadáson voltam, természetesen, mint ahogy a legtöbb esetben, előre gyártott elképzelésem volt erről is.

Barna haj, barna szem, ősz típus, egyértelmű.

Mondanom sem kell, hogy mellélőttem, nem is kicsit!

Jó kis tapasztalat volt, hogy mennyire máshogy, milyen torz tükrön keresztül és nem a lelkünk szépsége szerint látjuk magunkat.

Szeretettel ajánlom:

FLY - First Love Yourself"

A fotón Bea kérésére, az arcát részlegesen eltakartam.

FLY styling_színtanácsadás

Orsi:

"Nekem nagyon érdekes tapasztalás volt

a színkendőzés Krisztivel! Döbbenet volt látni ahogy bizonyos színektől sápadttá, másoktól sárgássá változott az arcszínem. Volt, amitől a fogam és a szemem fehérje is sárgának tűnt. Szerencsere szeretem azokat a színeket, amik az elemzés alapján jól állnak, de volt néhány darabom otthon, ami egyértelműen öregíti az arcom smink nélkül.

Kiderült, hogy a sminkcuccaimban különösen mellényúltam eddig nem is értettem miért nem áll jól nekem a smink. :) 

A konzultáció óta jelentősen lecsökkent az az idő, amit a ruhák próbálgatásával töltök, akár az üzletben, akár indulás előtt."

FLY styling_színtanácsadás
  • LinkedIn
bottom of page